joi , mai 23 2024
Breaking News

Case Prefabricate Din Lemn

De ce opteaza cumpara tinerii case prefabricate din lemn?

Pentru foarte multe persoane nu exista locuinte mai potrivite decat case prefabricate din lemn. Acestea sunt deosebit de avantajoase, motiv pentru care reprezinta mereu prima optiune pentru cuplurile tinere si nu numai.

In randurile urmatoare aveti posibilitatea de a afla informatii despre casele cu acest tip de structura. Aflati care sunt cele mai importante avantaje ale acestora. Veti intelege de asemenea de ce merita sa luati in considerare cumpararea unei astfel de locuinte.

Informatii generale despre aceste case prefabricate din lemn

Exista mai multi termeni cand vine vorba despre astfel de locuinte. Unii le spun case prefabricate din lemn, altii case modulare cu structura din lemn, case modulare, etc. Ei bine, acestea se numesc case prefabricate dat fiind faptul ca structura lor este fabricata in interiorul unei fabrici. Adica, construirea casei are loc departe de santierul in care are loc executia fundarii iar ulterior amplasarea structurii.

Case Prefabricate Din LemnCand vine vorba despre case modulare sau case prefabricate acestea pot fi din lemn. Se pot fabrica insa case modulare si pe structura metalica, case cu panouri sandwich, etc. Fiecare isi alege casa in functie de preferinte dar mai ales in functie de banii de care dispune.

Aceste case prefabricate din lemn sunt deosebit de populare in diverse tari din Europa, precum Germania sau Austria. In Austria, in statiunile montane rar exista alte constructii decat cele din lemn. De asemenea, in Statele Unite ale Americii sunt deosebit de populare aceste constructii. In Japonia sunt recomandate constructiile din lemn, mai ales datorita cutremurelor. Se stie ca aceste case din lemn sunt foarte rezistente la cutremur (mai rezistente decat cele traditionale).

Cert este insa faptul ca acest tip de case au o multime de avantaje. Din acest motiv foarte multe persoane le prefera in locul celor cu peretii din caramida sau BCA. In continuare va prezentam cateva informatii si despre avantajele acestor case.

Avantaje case modulare din lemn

Acest tip de case sunt construite cu panouri de calitate superioara. Sunt folosite doar materiale respirabile, ecologice pentru a alcatui constructia tip sandwich a panourilor. De mentionat este faptul ca producatorii nu folosesc izolatie din polistiren sau poliuretan in cadrul compozitiei panoului.

Avantaje

  • Finisaj de inalta calitate.
  • Viteza de constructie.
  • Acoperis si pereti construiti integral intr-un mediu de fabrica controlat de calitate.
  • Ferestre montate in afara amplasamentului intr-un mediu de fabrica controlat de calitate.
  • Izolatie fonica si termica la cele mai inalte standarde.
  • Valori U foarte bune, mai bune decat 0,111.
  • Constructie de perete respirabil pentru sisteme fara polistiren sau poliuretan.
  • Constructie foarte solida.
  • Durata de viata indelungata, mai ales daca se respecta indicatiile producatorului referitor la intretinerea casei.
  • O multime de posibilitati in ceea ce priveste compartimentarea, designul si marimea casei.

Este foarte important de mentionat ca datorita acestor avantaje pe care le-am mentionat anterior, nu doar persoanele fizice opteaza pentru case prefabricate din lemn.

O multime de antreprenori se orienteaza spre astfel de cladiri. Multi dintre acestia au ales sa isi construiasca hotelurile sau pensiunile in acest fel. Altii au ales sa construiasca sediile firmelor pe care le detin si le administreaza, in acest fel.

Totul se datoreaza atat costurilor reduse cat si timpului redus pentru finalizarea constructiei. Apoi, sunt luate in considerare si toate celelalte avantaje ale acestui tip de constructii, despre care am discutat anterior.

Verifica si

Lezene

Lezene

De ce este nevoie de lezene? Cand vine vorba despre proiectarea si constructia unei cladiri …

Close