joi , mai 23 2024
Breaking News

Epilare Definitiva Cu Laser Brasov

Informatii de baza despre epilare definitiva cu laser Brasov

In fiecare zi, pragul saloanelor care efectueaza servicii de epilare definitiva cu laser Brasov este trecut de catre multe persoane. In mod special femeile, dar exista si barbati care isi doresc sa scape de parul de pe corp, si aleg aceasta procedura.

Despre epilarea cu laser vom discuta in randurile de mai jos, in care veti descoperi informatii de baza cu privire la aceasta metoda foarte utila pentru a scapa de parul de pe corp.

Ce se intampla intr-o sedinta de epilare definitiva cu laser Brasov?

Procedura de epilare definitiva cu laser Brasov, consta in utilizarea unui laser puternic pentru indepartarea firelor de par nedorite de pe corp sau fata.

Dispozitivul laser emite raze luminoase foarte puternice, care incalsesc si distrug foliculii de par din piele, ceea ce perturba cresterea parului. Zonele comune de tratat sunt fata, pieptul, picioarele, bratele, axilele si linia bikinilor.

Epilare Definitiva Cu Laser BrasovTrebuie precizat inca de la inceput faptul ca tratamentul este efectuat in mai multe sedinte. Exista situatii in care pentru zonele mici ale corpului, sedinta de tratament poate dura un sfert de ora. In cazul in care procedura este aplicata pe suprafete mai mari ale corpului, sedinta de tratament poate dura chiar si o ora.

La ce trebuie sa ma gandesc inainte de a alege epilarea cu laser?

Procedura de epilare definitiva cu lasrer Brasov poate avea si anumite efecte secundare. Este important sa cunoasteti si toate aceste detalii inainte de a lua hotararea de a urma acest tratament.

Epilarea cu laser este sigura, dar poate provoca ocazional reactii adverse, cum ar fi disconfort si piele rosie care poate dura ceva timp. De asemenea, poate sa nu fie potrivita pentru toata lumea, inclusiv pentru femeile insarcinate si persoanele cu anumite tipuri de piele.

Tot referitor la epilare definitiva cu laser Brasov, trebuie mentionat faptul ca nu este un tratament permanent. Veti avea nevoie de sedinte regulate pentru a impiedica cresterea parului.

Cat de des sunt necesare sedintele, variaza pentru fiecare persoana. De exemplu, este posibil sa aveti nevoie de o sedinta pentru indepartarea parului facial la fiecare 4 saptamani si pentru parul corporal la fiecare 6 pana la 8 saptamani. Nu exista nicio garantie ca epilarea cu laser va scapa de tot parul.

Epilarea cu laser functioneaza mai bine la persoanele cu pielea palida si parul inchis la culoare. Nu este la fel de eficienta pe pielea bronzata sau pe parul care a fost decolorat de soare. Daca aveti un natural pe corp bronz, va trebui sa-l lasati sa se estompeze inainte de a avea tratament.

Ce presupune epilarea cu laser?

Va trebui sa radeti zona de piele cu o zi inainte de programarea la epilare definitiva cu laser Brasov.

In timpul zilei, vei purta ochelari special conceputi pentru a-va proteja ochii. Practicianul aplica de obicei un gel rece sau un spray de aer racoritor pe zona pielii.

Apoi apasa un dispozitiv portabil pe piele si declanseaza laserul. Acest lucru se poate simti ca o banda elastica care se rupe de piele.

Fiecare sesiune poate dura intre 15 minute si peste o ora. Numarul de sedinte necesare depinde de zona de laser si de sistemul utilizat.

Dupa tratament, zona afectata poate fi rosie cu o eruptie cutanata ridicata timp de cateva ore pana la cateva zile. Tinerea regulata a unui pachet de gheata pe piele poate ajuta (incercati un pachet de mazare congelata invelita intr-un prosop de ceai).

Pielea dvs. va fi mai sensibila la soare dupa indepartarea parului cu laser. Cel mai bine este sa evitati expunerea zonei tratate a pielii la lumina soarelui pana dupa terminarea cursului de tratament. Indiferent de vreme, foloseste protectie solara (minimum SPF30) timp de cel putin 4 saptamani pe zonele expuse care au fost tratate.

Daca ati avut epilare definitiva cu laser Brasov si nu sunteti multumit de rezultate sau aveti efecte secundare care va deranjeaza, discutati cu cosmeticianul de la clinica in care ati fost tratat.

Verifica si

Firma De Transport Bacau

Firma De Transport Bacau

Ce avantaje aduce o firma de transport Bacau care transporta marfa cu duba? In momentul …

Close