joi , mai 23 2024
Breaking News

Trupa Cover Live

Cat costa sa invit la nunta o trupa cover live?

Una dintre dorintele celor care se casatoresc, este sa aiba la eveniment o trupa cover live. O astfel de dorinta nu este absolut deloc iesita din comun, mai ales in zilele noastre.

Este posibil sa va intrebati de ce multe cupluri isi doresc neaparat sa aiba o astfel de formatie la eveniment. Ei bine, a devenit un trend acesta de a avea o formatie invitata la nunta. Despre cum se alege o formatie pentru a canta la nunta dar si despre costurile suportate de miri vom discuta in continuare.

Costurile suportate de miri pentru o trupa cover live la nunta

In mod evident, costurile suportate de catre miri pentru a avea o trupa cover care sa le cante live la nunta nu sunt mici. Cei care insa isi doresc sa aiba acest privilegiu vor face eforturi financiare in acest sens.

Trupa Cover LiveEi bine, in aceasta perioada nu mai exista formatie care sa cante la un astfel de eveniment pentru mai putin de 1500 de euro. Cei care gasesc o formatie dispusa sa cante la o nunta doar pentru acesti bani, se pot simti norocosi.

Exista formatii renumite in tara care canta pentru 5000 – 8000 sau chiar 10.000 de euro la o nunta mare. Si cand spunem nunta mare ne referim la un eveniment care aduna 400 de persoane.

Asadar, mirii trebuie sa stie ca inceand de la 1500 de euro vor scoate din buzunar pentru o formatie. In plus, mai trebuie sa suporte si costuri suplimentare, aici fiind vorba despre transportul formatiei dar si despre cazare (daca este nevoie).

Deci, costurile suportate de miri pentru a invita o formatie sa le cante la nunta nu sunt nesemnificative. Acest lucru se datoreaza si pandemiei. Acum, formatiile au foarte multe evenimente si foarte multe solicitari. Chiar daca exista cupluri care nu accepta sa plateasca atatia bani, exista alte cupluri care platesc, iar formatiile pot sa isi selecteze clientii.

Alegerea formatiei pentru nunta

A alege o trupa cover live care sa cante la nunta nu este un lucru la indemana oricui. Mai multi factori importanti ar trebui luati in considerare pentru a fi facuta alegerea potrivita.

In primul rand, viitorii miri ar trebui sa isi indrepte atentia spre propriul buzunar. In acest fel, ar putea sti cati bani isi permit sa plateasca pentru a invita o formatie. Ulterior, avand bugetul stabilit vor putea evita formatiile care au bugetul mai mare.

Stilul muzical adoptat de catre membrii formatiei conteaza iarasi foarte mult. De exemplu, unor persoane le place muzica de petrecere, mai ales la un eveniment precum nunta. Altor persoane le face placere sa asculte cover-uri ale unor artisti de top. Exista si formatii care canta doar muzica populara sau chiar si manele. Acestea din urma sunt foarte solicitate la evenimente, desi oamenii se feresc sa recunoasca faptul ca asculta manele.

Nu in ultimul rand, ar trebui ca formatia care sa cante la nunta sa fie aleasa doar dupa ce este vazuta live. Viitorii miri ar trebui sa se asigure ca fac acest lucru. Ar trebui sa vada atmosfera pe care o face formatia si ulterior sa incheie contractul.

Asadar, acestea sunt detalii de o importanta majora cand este vorba despre o trupa cover live. Mirii care tin cont de aceste detalii ajung in final sa aleaga solutia potrivita.

Verifica si

Epilare Definitiva Cu Laser Brasov

Epilare Definitiva Cu Laser Brasov

Informatii de baza despre epilare definitiva cu laser Brasov In fiecare zi, pragul saloanelor care …

Close